X

Keresőoptimalizálás és weboldal készítés

Rólunk

Most már a 22. éve tevékenykedik a számítástechnika világában a vállalkozásunk, legfőbb képen a weboldal készítés és a keresőoptimalizálás területén. Ámbár a közelmúltban a webáruházak irányába is megtettük a lépéseket. A legkedveltebb webshop motorunk ami már ki van fejlesztve az a Prestashop motor. A kezdetekben egyszerű HTML típusú weboldalak elkészítésével foglalkoztunk, majd az idő múlásával lépést tartottunk a technológiai fejlődéssekkel a PHP és a MySQL adatbázisok valamint a keresőoptimalizálás a legfőbb tevékenységek közé sorolandó. A mai világunkban felemelkedett a szimpla weboldalak elkészítésének módja PHP típusú weboldalak irányába, de ne feledjük, hogy a mobilbarát HTML5 típusú weboldalakat megfelelő elkészítésének köszönhetően, kedvelik a keresőrendszerek. Éppen ezért az egyszerű weboldalak elkészítését is vállaljuk az igényeknek megfelelően, meg a CMS alapokon felépülő weboldalakat is elkészítünk a megrendelő igényei alapján kivitelezzük. A keresőoptimalizálás munkái alatt lásd.: (SEO) a weboldalak elérhetőségét, valamint az oldalak látogatottságát növeljük meg, így a böngésző oldalakat jó pozíciókba helyezzük el, az előre egyeztetett kulcsszavak alapján. A PAG-NET Betéti Társaság, legfőbb képen a Google rendszerében cselekszik, mivel a keresőrendszerek használatával kapcsolatosan a Google oldalát használják a legtöbben a világunkban. Megbeszélés alapján a Yahoo és a Bing keresesőrendszerek is szóba jöhetnek a megrendelőink igényei alapján. A keresőoptimalizálás mellett a mai időkben a legfontosabb tevékenységünk a modern weboldal megtervezése, kivitelezése, egyéb plusz szolgáltatásként pedig a webáruház típusú rendszerek megtervezése, elkészítése az ügyfeleink igényeinek megfelelően, így biztosítékot is vállalunk a munka elvégzése alatt. Az elmúlt egy év alatt a szimpla szolgáltatásainkon kívül sima linképítéssel is foglalkozunk a megrendelőink felé, de ne feledjék egy oldal belső motorja is számít a kereresőrendszerek irányába.

Személyes találkozó

A leendő ügyfeleinkkel a kapcsolatot a személyes találkozók által hozzuk létre, így pontosan, részletesen tudjuk átbeszélni, megbeszélni az adott munkákkal kapcsolatos teendőinket, lásd.: weboldal készítés, keresőoptimalizálás és karbantartási műveletek.

Tervezés

A tervezés nem csak a weboldalak, webáruházak megtervezéséből áll, hanem a keresőoptimalizálás elvégzésének feladataiból is. A projektek megtervezése után az ügyfeleinkkel fel szoktuk venni a kapcsolatot, előterjesztjük a lépéseket, majd a megbeszéléseink után a munka végrehajtása következik be a részünkről.

Kivitelezés

A kivitelezési tevékenységünk alatt, a tervezési feladatokat hajtjuk végre. Weboldalak, webáruházak esetében ez lépésről-lépésre halad. De az optimalizálás tekintetében is, csak ott rövidebbek ezek a folyamatok. Ez a feladatkör, inkább a weboldalak elkészítésére terjed ki. Minden egyes elkészült kivitelezés után az ügyfelinkkel felvesszük a kapcsolatot, majd a munkálat értékelése után lépünk csak tovább.

Munkafelügyelet

A kivitelezési tevékenységünk alatt, a tervezési feladatokat hajtjuk végre. Weboldalak, webáruházak esetében ez lépésről-lépésre halad. De az optimalizálás tekintetében is, csak ott rövidebbek ezek a folyamatok. Ez a feladatkör, inkább a weboldalak elkészítésére terjed ki. Minden egyes elkészült kivitelezés után az ügyfelinkkel felvesszük a kapcsolatot, majd a munkálat értékelése után lépünk csak tovább.

Szolgáltatás

Már korább írtunk egy pár sort a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, de itt részletesebben találkozhatnak a vállalkozásunk szolgáltatásaival, leírás alapján.

Keresőoptimalizálás

A meglévő és a fejlesztés alatt álló weboldalakkal kapcsolatos ez a szolgáltatásunk. A SEO azaz Search Engine Optimization, másnéven keresőoptimalizálás elvégzéséhez, szükségünk van a weboldaluk elérhetőségére. Majd miután megkaptuk a hozzáférést munkához is látunk. A keresőoptimalizálás munkálatainak köszönhetően sokkal gyorsabban, valamint sokkal többen érik el az internetböngészővel a weboldaluk elérhetőségére a felhasználók. Első lépésként a weboldalak META adatainak bővítésével szoktuk elvégezni a keresőoptimalizálás feladatait.
Ne feledjék; az optimalizálás hosszú folyamatot takar, az abbahagyását követően ne csodálkozzunk a keresőrendszerben történő visszaesés miatt.

A keresőoptimalizálás és linképítés munkálatainak eredményei sajnos a mai világunkban nem gyorsan történnek meg. Így csak másfél, kettő hónapmúlva fogják észlelni az eredményeket. A Pingvin 4.0 Google ellenerőző rendszer 2016. szeptember hónapjától módosította a munkálatok folyamatát, ezzel kapcsolatosan a blog oldalunkon tájékozódhatnak.

Weboldal, webáruház készítés

A weboldal készítés tervezési munkálatai után, a megbeszéltek szerint lépésről-lépésre haladva végezzük el a feladatot. Elfordulhat az is, hogy nem gyorsan végzünk a weboldal elkészítésével. Legtöbb esetben a tervezés után, a kivitelezés alatt ügyfeleink a weboldal kinézetével kapcsolatosan változtatnak az arculaton. Mi ebben az esetben is el szoktuk végezni a módosított feladatokat (menü, képek, tartalmi bővítések).
Összeségében a webáruház készítés valamint szimpla HTML, esetleg a CMS oldalak tervezése és a kivitelezése az igényeknek megfelelően szokott lezajlani a részünkről.

Ne feledjék; a tervezési munkálatok alatt megbeszélt adatok bővítésével a végső kivitelezési ár módosításának összege fennállhat!
Az igények alapján az árak változhatnak, ha bővítésre tartanak igényt a kivitelezés során. Sajnos, napról-napra változnak az oldalak felépítése is, de mi az igények alapján szoktuk elkészíteni a weboldalakat. Így abban az esetben, ha a kivitelezés változtatása megtörténik, ár megbeszélést tartunk a megrendelőink irányába. A változást a kiegészítő modulok és egyéb kiegészítők kivitelezése alatt értjük.

Biztonságimentés

Ezen szolgáltatásunkkal a meglévő weboldalakon történő biztonsági-mentési feladatokat végezzük el az igényeknek megfelelően. Ezen szolgáltatásunk nem csak weboldalakra értendő, hanem az irodai számítógépeken elvégzett feladatokra, azok tartalmának mentésére is.
Ne feledjék; ezen szolgáltatásunkat mindig a megbeszélt időpontokban végezzük el, ha változtatni szeretnének az időpontokon, a megkötött szerződés módosításával jöhet létre a szerződés! A biztonságimentésről ne feledkezzenek meg, sajnos előre nem tudhatjuk az informatikai rendszer miképpen fog reagálni.

Munkáink

Áraink

Árainkat több részre bontva, a legalacsonyabb ár feltüntetésével tesszük közzé az oldal böngészői számára itt az oldalunkon keresztül. Ezen áraink a rendszer felépítésének és bővítésének, valamint a kiépítésének köszönhetően változhatnak. A feltüntetett árak a részünkről minimális árban vannak kiírva a weboldalunkra. Az ár változhat a megrendelés nagyságától, kivitelezésétől és egyéb módosítások elvégzésétől módosulhat.

Weboldal készítés

50.000.- Ft -tól

Mobilbarát felépítéssel


CMS oldalak készítése

70.000.- Ft-tól

Mobilbarát felépítéssel


Webáruház elkészítés

140.000.- Ft-tól

Mobilbarát felépítéssel


Linképítés

Linképítés
mennyiségtől függ

Az oldal látogatottság növekedése érhető el ez által. Bővebben itt tájékozódhatnak.


Keresőoptimalizálás

ÁRAK
mennyiségtől függ

Az ügyfelek igényeit tartjuk szemünk előtt. Bővebben itt tájékozódhatnak.


Karbantartási műveletek

(5 óra munka) 12.000.- Ft

Karbantartási munkálatok, előfizetésen kívüli alkalom 3.000 Ft alkalmanként


Rólunk mondták

A PAG-NET Informatikai Bt., weboldalának ezen részénél a partnereink véleményét tesszük közzé az oldalunkon keresztül. Reméljük, a véleményeknek köszönhetően nagyobb bizalmat emelünk ki Önök felé.

HTML5 | CSS3 weboldal és AdWords

Butzbach Hungária Kft.

AdWords | HTML5 | CSS3

" 3 és fél éve foglalkoznak AdWords hirdetéssel, ami az igényeinek megfelelően történik, valamint 2014-ben új oldal elkészítésével bíztuk meg őket. Az elkészített weboldal az igényeinknek megfelelően üzemel. "

JOOMLA! 3.x rendszer készítés és SEO

Mezei Albert, Malbert személyszállítás.

JOOMLA! | CMS | Keresőoptimalizálás

" Lassan 5 éve vagyunk kapcsolatban, kezdetben szimpla HTML oldal készítettem velük, majd 2015-ben CMS rendszer kiépítésével bíztam meg őket, a kéréseknek gyorsan tettek eleget. Az új CMS rendszeren kívül, kezdetektől foglalkoznak SEO tevékenységgel tökéletes precizitással. "

HTML5 | CSS3 weboldal és Keresőoptimalizálás

Nyílászáró Plusz weboldal

HTML5 | CSS3 | Keresőoptimalizálás

" Az elkészítése a weboldalnak megbeszéletk alapján történt meg. Az oldal felépítését pontosan készítették el. "


Rólunk mondták

A PAG-NET Informatikai Bt., weboldalának ezen részénél a partnereink véleményét tesszük közzé az oldalunkon keresztül. Reméljük, a véleményeknek köszönhetően nagyobb bizalmat emelünk ki Önök felé.


Kapcsolat

Kapcsolat rovatunkban a vállalkozásunk munkahelyi címét tekinthetik meg, valamint lejjebb a telefon és az email címünk is elérhető az oldal böngészése alatt, plusz kiemeltük a legfontosabb szociális oldalainkat is. Például: Facebook, Twitter...

HÍVJON

Email cím

Iroda

2113 Erdőkertes, Fő út 31/6/A.

Székhely

1157 Budapest, Nyírpalota u. 5.