| ripet.hu

A PDSS szerver szabályzatában komoly változtatás a szerver 2009-es megnyitása óta nem történt. Mivel napi szinten tapasztaljuk, hogy elavult, hiányos a szabályzat igy az idei évben a számtalan fejlesztés mellé egy komoly szabályzat konzultációt is terveztünk, célja egy hathatós felülvizsgálat utáni új szabályzat készítés. A PDSS-en csakis akkor lehet a szerver szabályzat megfelelő, ha e fontos kérdéskör tekintetében a playerek véleményét is kikérjük és megismerjük. A jelenlegi szabályzatot a szerver weblapján tekinthetitek meg: http://pdss.almasiweb.hu/page.php?7

Mióta játszol a szerveren?
Rangod a szerveren?
Jelenleg a szerveren Tilos a DB, sokan ezt elavultnak gondolják, kerüljön engedélyezésre a DB?
Mi számitson DB-nek?
A jelenlegi szabályzatunk nem rendezi az AFK kérdést, igy több adminunk is különfélekép jár el. Tiltsuk az huzamosabb idejig való AFK-zást? Természetesen itt a több órás afk-zásokról beszélünk nem a pár percig tartó afk-ról. Természetesen továbbra sem lehetne pl minigameben afk-zni.
Jelenleg ha egy játékosunk inaktivá válik akkor a háza és a shopja 3 hónap után törlésre kerül. Elég a 3 hónap, vagy legyen több?
Jelenleg tilos a szerveren dm zónákon kivül C-bugolni, ez kerüljön eltörlésre?
headshot rendszer dm-ben Maradjon- vagy vegyük ki? Ugyanez nem szabályzatról szól de több playerünk is szeretne ezzel kapcsolatban véleményt mondani!
A jelenlegi szabályzatunk nem rendezi az SpawnKill (SK) kérdést sem. Az SK jelentése az hogy akkor ölitek meg az ellenfelet amikor még csak be spawnolt az adot helyre, tehát esélye sincs védekezni.
Egyéb javaslatok a szabályzattal kapcsolatban!